首 页 > 教育频道 > 正文

[双语] 市场化标准打造职场精英

2010-06-08 11:12:59  来源:国际在线论坛  编辑:陆熙尧   

更多双语资讯请点击>>

  不论你是否已经找到了工作,还是正打算找工作,你都可以采取一些措施,使自己更能吸引潜在的雇主。以下来自专家的8点建议,可让你提高自身市场。

  The economy is shaky -- and it may feel like your job is, too。

  经济正在衰退——你的工作也可能正如此。

  Whether you're already job hunting or believe you may need to soon, there are steps you can take to make yourself more attractive to potential employers. Here are eight tips from the experts on increasing your marketability:

  不论你是否已经找到了工作,还是正打算找工作,你都可以采取一些措施,使自己更能吸引潜在的雇主。以下来自专家的8点建议,可让你提高自身市场。

  1. Use your name as your brand, especially in email。

  Don't confuse potential employers by using your maiden name on your resume and your married name in your email. And the nickname your friends find funny may not look professional。

  将自己的名字作为商标,尤其是写邮件的时候。不要在简历中写结婚前的姓名,而在邮件中写结婚后的姓名,这样会让你的潜在雇主产生混淆。另外,你朋友为你取的昵称是非正式的,不适合用在找工作上面。

  "Manager jobs don't go to people with cute email addresses," said Marianne Adoradio, a recruiter and career counselor。

  Marianne Adoradio是一位职业顾问,同时也是猎头,他说:“经理的工作不需要可爱的邮件地址。”

更多双语资讯请点击>>


1 2 3
相关
Free Chatty corner
播放
下一时段
留言板
国际在线
正在播出:

双语资讯

轻松英语课堂

西边取经

大话英语

电影放映厅

开心一刻

地址:北京市石景山路甲16号 邮政编码:100040
中国互联网举报中心中国互联网举报中心 违法和不良信息举报电话:010-68891032 新闻从业人员职业道德监督电话:010-68892232 68892233 监督邮件:jchsh@cri.com.cn
中国互联网视听节目服务自律公约 网络传播视听节目许可证 0102006 京ICP证120531号 京ICP备05064898号 京公网安备11010702000014
网站运营:国广国际在线网络(北京)有限公司
中国国际广播电台国际在线版权所有©1997-2017 未经书面授权禁止复制或建立镜像